Over ons

Wij geven bijles, Remedial Teaching en ‘ik leer leren’-training vanuit een passie voor onderwijs. Bovendien weten we wat werkt. Vanuit de nieuwste inzichten op onderwijs maken we een passend plan voor ieder kind, aansluitend op zijn ontwikkeling en talenten. Zo werken we stap voor stap samen aan betere resultaten.

“Mijn zoon krijgt op een prettige en spontane manier handreikingen, waardoor zijn zelfvertrouwen groeit.”

Moeder, jongen van 10 jaar

Wij zijn boeien!

Natuurlijk is het erg belangrijk wat we doen, maar we vinden het ook belangrijk dat je weet bij wíe je les krijgt. We stellen ons even voor:

Jill Kurver

Jill Kurver

Als leerkracht heb ik 18 jaar werkervaring in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik trotse moeder van twee zonen, dus ik weet hoe het voelt, als je je kind wil helpen.

Ik wil het verschil maken voor leerlingen. Helaas kan ik dat niet meer in een basisschool doen, omdat ik doof ben geworden aan één oor. Ik heb besloten om dit als een kans te zien en het roer om te gooien. Daarom ben ik in september 2018 Onderwijspraktijk Boeien gestart. Zo kan ik toch mijn onderwijs-hart laten kloppen! Inmiddels ben ik begonnen met de Master Educational Needs, om nog meer inzichten te krijgen in het leren van kinderen.

jill@praktijkboeien.nl

Vragen of direct aan de slag? Wij staan klaar voor je.