Over ons

Vier onderwijsprofessionals werken samen om nog meer kinderen te kunnen helpen. Wij zijn allemaal ervaren en gedreven leerkrachten die zich vervolgens gespecialiseerd hebben in de ontwikkeling van kinderen. Onze missie is om hulp op maat te bieden voor ieder kind. Dit doen wij door direct hulp te bieden aan het kind, maar ook aan de ouders of begeleiders. Wij baseren onze expertise op kennis vanuit hbo- en masteropleidingen, gecombineerd met jarenlange ervaring in verschillende functies in het onderwijs. Wij weten wat werkt!

“Mijn zoon krijgt op een prettige en spontane manier handreikingen, waardoor zijn zelfvertrouwen groeit.”

Moeder, jongen van 10 jaar

Wij zijn boeien!

Natuurlijk is het erg belangrijk wat we doen, maar we vinden het ook belangrijk dat je weet bij wíe je les krijgt. We stellen ons graag aan je voor:

Jill Kurver

Jill Kurver

Ik wil het verschil maken voor kinderen! Daarom ben ik in 2018 Praktijk Boeien gestart. Als leerkracht heb ik bijna twintig jaar gewerkt in het basisonderwijs. Ook heb ik als jeugd- en gezinscoach ervaring opgedaan in de jeugdzorg. Omdat ik geïnteresseerd ben in de ontwikkeling van kinderen op zowel gedrag- als leergebied, heb ik de opleidingen pedagogiek en Master Educational Needs afgerond. Bij Praktijk Boeien ben ik werkzaam als remedial teacher en kindercoach.

Anja Augustus

Ruim 30 jaar geleden startte ik mijn loopbaan in het onderwijs en werkte o.a. in het basis-, voortgezet- en hoger beroepsonderwijs. Door de jaren volgde ik opleidingen voor remedial teacher en intern begeleider. Ik heb altijd interesse gehad in leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. Daarom heb ik me gespecialiseerd in pedagogiek en aansluitend in orthopedagogiek. Naast mijn werk bij Praktijk Boeien werk ik ook als orthopedagoog in het primair onderwijs.

Anja Augustus

Erna Döpp

Erna Döpp

Al jaren geniet ik van het onderwijs. Het is mooi om kinderen te zien genieten, om met kinderen aan de slag te gaan en ze succeservaringen te laten opdoen.
Ik heb ervaring opgedaan in het basisonderwijs als leerkracht, intern begeleider, remedial teacher en kwaliteitsmedewerker. Naast mijn werk bij Praktijk Boeien geef ik les in de onderbouw in het basisonderwijs. Ik ben ervan overtuigd dat de begeleiding op een jonge leeftijd het meest effectief is om zo een stevig fundament te leggen voor de ontwikkeling van dit kind

Pim Hendrix

Ik heb meer dan 40 jaar onderwijservaring; in het kleuteronderwijs, later basisonderwijs van groep 3 tot en met groep 8. Tevens heb ik gewerkt als (adjunct)directeur van verschillende basisscholen. Ik blijf het fantastisch vinden om het beste uit de kinderen, maar ook uit de scholen te halen! In de laatste jaren voor mijn pensioen heb ik gewerkt op het gebied van kwaliteitsontwikkeling. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien die op hun eigen niveau groeien en hierbij hun kwaliteiten benutten, om zo samen met ouders en kind te kiezen voor de beste vervolgopleiding.

Pim Hendrix

Vragen of direct aan de slag? Wij staan klaar voor je.