Een heerlijk jaar 2019!

Wat een fantastisch jaar was 2019 voor mij!

In januari gestart met Onderwijspraktijk Boeien in Born, wat ben ik nog steeds trots op mijn eigen plek. Mijn eerste leerling was een meisje in groep 3 met leesproblemen waarvan school dacht dat ze zou blijven zitten. Toen we voor de zomervakantie afscheid namen, las ze al op het niveau van midden groep 4.

In de eerste helft 2019 hebben negen leerlingen een ‘ik leer leren’-traject gevolgd, waarvan er nu twee goed gestart zijn op de middelbare school. Eentje kan waarschijnlijk zelfs 2 niveaus opstromen!

Inmiddels begeleid ik acht leerlingen met bijles of remedial teaching;  vier leerlingen komen Rekenen en vier Begrijpend lezen. Wat een geweldige kinderen zijn dit! Ze werken keihard -samen met hun ouders-  om de achterstanden op school weg te werken.

Regelmatig heb ik contact met scholen om onze begeleiding op elkaar af te stemmen. Superfijn dat leerkrachten hiervoor openstaan.

Intussen werk ik hard aan mijn studie Master Educational Needs. Ik ben halverwege het tweede schooljaar en lig op schema (oké, bijna).  Nog even doorzetten.. maar het gaat me lukken!

Als kindercoach gestart bij Dikke Duim, nog een uitdaging erbij! Met kinderen en hun ouders in gesprek gaan, samen naar oplossingen zoeken. Het is me op het lijf geschreven.

Ik wil alle leerlingen, ouders en andere betrokkenen bedanken die mij een kans en hun vertrouwen hebben gegeven. Tot slot mijn thuisfront niet te vergeten, mijn drie supermannen, dankjewel dat jullie er altijd voor me zijn!

Ik hoop in 2020 ook weer veel leerlingen te mogen helpen; samen maken we het nieuwe jaar tot een succes!

Veel groetjes, Jill

Vragen of direct aan de slag? Wij staan klaar voor je.